Category Archives: Leidse Lijnen

Leydse Leijnen krijgt eigen website

Logo Leidsche Leijnen

Regelmatig verschenen bij SchooneHuijse de nieuwste tekeningen van Leydse Leijnen. Omdat het project inmiddels zo uit de hand gelopen is, verplaatst dit nieuws zich naar een eigen website: LeidseLijnen.nl.

Lijnen uit Leiden en elders

Logo Leidsche Leijnen

De opening van de LeidseLijnen shop was druk. Toch zijn er ook weer een paar nieuwe lijnen verschenen. Vier nieuwe tekeningen van onderwerpen in Leiden en daarbuiten.

Leidsche Leijnen opent zijn winkeldeuren

Logo Leidsche Leijnen
Het heeft heel wat voeten in de digitale aarde gehad, maar nu is het zover: de Leidsche Leijnen winkel is geopend! Op de nieuwe Etsy-winkel-website zijn alle Leidsche Leijnen verzameld en beschikbaar voor de liefhebber.

Leidsche Leijnen goes international

Logo Leidsche Leijnen

Vier nieuwe Leidsche Leijnen. Leidsch? Jewel, ze zijn toch echt in Leiden op papier neergezet. Alleen de aanleiding was deze keer van buiten de Singel, zeg maar…

Leidsche Leijnen in de lente van 2015

Logo Leidsche Leijnen

Het is even stil geweest, maar nu zijn er weer nieuwe Leidsche Leijnen. Vijf herkenbare plekken in en om het centrum van Leiden. Als je nog een plek weet, die je graag getekend zou zien; laat het maar horen!

Meer Leidsche Leijnen? Ga naar de complete gallerij!

Leidsche Leijnen – Complete Gallerij

NB: In 2015 heeft LeidseLijnen haar eigen website gekregen en staan alle tekening daarop! Kijk voor de nieuwe updates op LeidseLijnen.nl

Meer Leidse lijnen

Logo Leidsche Leijnen

Er zijn weer drie Leidse Lijnen af! Het stadhuis van Leiden, de Coeliekerk (voor niet Leyenaren de Hartebrugkerk) en huis “Ter Wadding” (okee…. net niet Leiden, maar Voorschoten).

Schone huizen

Oliemolenstraat 44

Huizen doen het mooi in lijnen, of ze nou in Leiden staan of Heerlen.

Leidse lijnen

Wat in Le Phaux kan, kan ook in Leiden. Voor de “Echte Leidenaar” herkenbare plaatsen in een paar lijnen uitgevoerd.