Bart

Dit is Bart (wel van een paar jaar geleden). Bart woont samen met Marjolein in SchooneHuijse.

Alles wat mensen doen met internet, telecommunicatie, radio, kortom ‘elektronische communicatie’ heeft mijn mateloze interesse. In het dagelijks zakelijk leven adviseer ik bedrijven en instellingen op dit gebied. Deze site gaat met name over mijn ‘andere bezigheden’, maar dat loopt wel eens door elkaar. Mijn zakelijke gegevens staan op LinkedIn.

Website ontwikkeling

Wat eind negentiger jaren van de vorige eeuw begon als een hobby, groeit langaam uit tot een serieuze bezigheid. Inmiddels heb ik diverse websites gemaakt. De open source systemen als WordPress, Joomla en Mediawiki bieden heel veel ruimte voor creatieve, eenvoudige maar ook serieuze zakelijke websites.

Hier een paar voorbeelden van de afgelopen jaren:

Beeldhouwen en schilderen

Stilzitten en uitrusten is best moeilijk. Dus vakanties vullen we vaak met bezigheden als beeldhouwen en schilderen. Favoriete adressen zijn “Bleu et Vert” en bij Saskia & Olivier Bataille.

Het gaat mij dan niet om de Kunst (met grote “K”). Zoals in het echte leven: het gaat mij meer om het ‘proces’… (incl. het lekkere eten, goede gezelschap en pijn in de vingers van het schuren, dat wel). En je houdt er ook nog wat aan over. Stukken steen met name.

Stamboom Mulckhuijse

Met zo’n achternaam vraag je je al snel af ‘waar dat dan wel vandaan komt’. Sinds ongeveer 2005 ben ik bezig met het verzamelen en publiceren van alle informatie over de stamboom van Mulckhuijse. Op deze plaatsen kun je hierover meer vinden:

  1. De “Officiële” Stamboom van Mulckhuijse (‘De Mulckboom’)
  2. Verzamelijk van genealogische informatie over Mulckhuijse in wiki-vorm, met onder andere een eerder uitgevoerde Genealogie (uit ca. 1980)
  3. De Mulckboom Hyve

Wiki

Vrije informatie en kennis zijn een groot goed van internet. Naast de initiefnemer van de TeleWiki ben ik ben een bescheiden Wikipediaan met enkele ‘huis & tuin’ pagina’s:

Guzzi

Motorrijden doe je op een Guzzi. De mooiste vakanties beginnen en eindigen pal voor je eigen voordeur. Opstappen en wegwezen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *