Plat door de bocht

Veel platter door de bocht dan dit kun je echt niet. Het is nog van voor de tijd van YouTube, dus een filmpje heb ik helaas niet. Het enige bewijs zijn de krassen in het asfalt van de Amsteldijk. Gelukkig stond er niet veel in de weg en schoof ik mooi het grind van de oprit op. Wel jammer dat er dan ook allemaal krassen op je motor komen. Dat soort dingen gebeurt alleen met motoren die net nieuw zijn. Gelukkig was deze all-risk verzekerd, want zo’n glijpartijtje komt toch al gauw richting de duizend euri. Je wilt hem wel weer als nieuw hebben, natuurlijk…

Ook jammer was het dat er net een auto van de andere kant kwam. Ik heb met totale doodsverachting mijn Guzzi beschermd en de auto met mijn schouder een flinke duw gegeven. De auto had niets. Een halve dag later deed mijn schouder nog wel pijn. Een bezoekje aan het AMC leverde een mooie mitella op.

 

Blauwe plekkenAls aandenken heb ik de mooiste blauwe plekken die ik ooit gehad heb vastgelegd op een foto. Waarom ooit de benaming ‘Blauwe plekken’ is bedacht blijft me een raadsel. Ik heb veel kleuren voorbij zien komen. Met name groen en geel zijn me bijgebleven. Maar blauw…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *