A star is born: Marjolaine 40

Ster Marjolaine 40Als je weer veilig thuis bent, en het weer is een beetje druilerig, ben je lekker aan het uitpakken en alles opruimen. Dan heb je ook weer tijd om achter je computer te zitten. Ik had al geschreven dat ik van mijn lieve zus Annemiek een ster cadeau had gekregen voor mijn verjaardag. Die heb ik dus even met Google earth (eeeh Google Sky) opgezocht, en warempel, hij staat aan de hemel. Voor de liefhebbers, dit zijn de coördinaten:
14:42:48.77 -23:16:33.9. Uitgezoomd zie je waar hij ongeveer staat, want met het blote oog is hij echt niet te zien. Hij staat in de buurt van de Libra (de weegschaal) en nog verder uitgezoomd zie je de Scorpion en de Lupus (wolf). Leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *