Maison à vendre

Al enige weken hebben we niet geblogd, want we waren druk bezig om ons Leidse huis verkoop-klaar te maken. En ook nog gewoon erbij werken en weer in Nederland ‘landen’, dan ben je zo zes weken verder!

Inmiddels staat ons huis te koop en zal aanstaande zaterdag (11 juni) een open huis worden gehouden. Dus: komt dat zien, zegt het voort! Voor iedereen die mee wil kijken:

Morgen (dinsdag) zal daar ook de informatie over het open huis komen (tijdstip waarop het open huis zal zijn).

Wij zijn best tevreden met het resultaat van ons harde werken. Nadat we terug kwamen uit Frankrijk, hadden we negen dagen om ons huis ‘foto-klaar’ te maken. Dus we zijn meteen flink aan de bak gegaan om veel op te ruimen, te sorteren en keuzes te maken. Er komen meteen een hoop dingen langs, waarvan je je afvraagt: nemen we dat mee naar Frankrijk of niet? Soms waren keuzes maken makkelijk, soms moeilijk.

Ook de zonnepanelen aan de voorzijde in beeld

Naast spullen op Marktplaats, hebben we ook Whoppah ontdekt, dat is een tweedehands marktplaats voor design artikelen. Vanaf begin mei veel dingen daarop geplaatst en we moeten zeggen, we zijn tot nu toe niet ontevreden met de verkoop daarvan. En ook is ons buurmeisje Bo heeeeeeel blij geworden met het stapelbed van Milla, we hopen dat het nog vele jaren op nummer 25 zal staan!

Wat ook heel leuk was, ik had een aantal dingen gratis op Marktplaats gezet (het toverwoord als je er snel vanaf wil). Daarop reageerde een dame uit Leiden die twee dingen kwam ophalen. Vertelt ze een heel verhaal over dat ze op zaterdag een tweedehandswinkel heeft in Wassenaar (Langstraat 67), waarvan de opbrengst naar het Ronald MacDonald huis gaat: iedere 60 euro is weer een overnachting voor een ouder van een ziek kind. Mooi toch? Na onze ontmoeting heb ik haar nog een paar keer gebeld dat er nog een tasje voor haar klaar staat, wat ze met veel enthousiasme kwam halen. Maar goed dat is allemaal tweedehands spul.

Als eerste gaan we nu ons huis verkopen, helpen jullie mee om de open dag onder de aandacht te brengen? Merci à vous!