Raspen en raspen

albast einde dag 2Dag twee van de cursus. Het weer is wat meer bewolkt en een beetje wind, geen regen. Heerlijke temperatuur om bij te werken. Vanochtend eerst even snel langs het postkantoor gegaan, want het cadeautje voor Bart is gearriveerd: mooooi.
Vanochtend had ik niet veel inspiratie, heb wel stug verder gewerkt. Om half 12 ben ik wat boeken gaan bekijken, kijken of ik daar nog wat leuks in kon vinden dat als inspiratie kon dienen. Mwah, ook niet zo.
Sinds gisteren zit ik helemaal onder de insectenbeten, jeukt als een gek. Dus maar antihistamine ingenomen, want die beten worden altijd plekken van 5 cm doorsnede bij me. En als je er dan een stuk of 30 hebt, nee, da’s niet fijn. Volgens mij was ik daarom vanochtend niet zo inspiratievol. Daarbij merk ik dat ik toch wel graag naar huis kom. Elke dag van die slingerweggetjes is voor een paar weken vakantie best leuk, ik verlang nu echter naar een rechte Nederlandse snelweg, haha. Wie had dat gedacht?

albast einde dag 2 - 2De middag was daarentegen een stuk productiever. Ik heb eens de rasp erbij gehaald en ben 2 vlakken vlak gaan raspen. Leuk om te doen! En als een vlak wat vlakker is, dan zie je beter hoe de vorm eruit komt te zien en waar nog moet worden bijgestuurd.

Na dag 2 wordt er altijd volop gefilosofeerd over wat je in iemands steen ziet. Bij mij is het: sinaasappel- of mandarijnpartje, een blad, billen, een mond, de maan. Nou, dan vind ik de maan nog het leukst. Als het de maan van Paultje en het Paarse Krijtje is, dan vind ik het best. Kennen jullie die? Het is een leuk verhaaltje met mooie boodschap. De maan blijft Paultje altijd volgen en wijst hem de weg door het leven. Op naar dag 3, ben benieuwd, dat is meestal de “dip”-dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *