The making of…

gat in albast 1Naast het feit dat ik vandaag een hoop lijnen heb verbeterd, ben ik gestart met 2 holtes te maken in de zijvlakken. Zo’n 3 centimeter uitgehold, met als gevolg dat mijn schouder (rechts) nu ongeveer explodeert. Auw, iets te enthousiast gehakt. Het zijn een soort yin en yang figuurtjes geworden. De toevoegingen van vandaag voor wat iedereen ziet in het beeld: een vlam, een dolfijn, een gezicht, de snee van een pruim (de onderzijde dan..). Nog meer suggesties?

lunchDe lunch was wederom niet te versmaden. Of Olivier kookt of Sas, of wie les geeft, het maakt niet uit: alles even lekker en gezellig. Iedereen begint wel een beetje moe te worden op dag vier, en het einde komt in zicht. Krijgt iedereen het wel af? Michelle in ieder geval wel,  die heeft haar beeld vandaag al af gekregen, wow! Morgen dus nog even bikkelen. Wat alle vreemde talen betreft: af en toe wel opletten. In het Frans heet raspen ‘rape’ en je bent snel geneigd om dat woord in het Engels over te nemen, zoiets van “I like to rape”, tja, da’s nou ook niet helemaal de bedoeling. Even opletten dus.

Vanavond wilde Sas nog quatorze juillet gaan vieren in Cotignac: start om 22 uur. Helaas was iedereen zo moe, dat ik voor haar vrees dat niet iedereen van de partij zal zijn. Ik wilde de 14e graag in Barjols doorbrengen, dus ik ben naar huis gegaan, heb wat in het dorp gegeten. Nu even snel bloggen, douchen en dan nog even een rondwandelingetje maken door het feestgedruis. Al lonkt mijn bedje wel erg….

Hieronder nog een paar fotos van “the making of” de twee holtes in m’n beeld. Ik ben nog niet helemaal thuis in het maken van zo’n fotogalerij, dus er staan er een paar dubbel in. excuus voor dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *