Tranendal

tranendalBen net terug van de rit naar Nice heen en weer, om Bart op het vliegtuig te zetten. Hij is nu halverwege, en hangt dus boven Parijs ofzo. Da’s toch niet makkelijk, om je grote liefde weg te brengen om hem vervolgens 2,5 maand niet te zien. Het begon vanmiddag al: tranendal. Op het vliegveld nog een wat, nu gelukkig weer een beetje opgedroogd. Ook geen recept vandaag dus, het was pizza en pasta op het vliegveld, nou dat is niet noemenswaardig. Ik hoop dat Bart een goeie vlucht heeft, en dat zijn verkoudheid hem niet veel parten speelt. Het was wel grappig: we hadden gekeken om binnendoor naar Nice te rijden, dus zonder Peage. Nou, daar zouden we dan ruim 2,5 uur over doen. Nu ligt Nice toch wel iets verder dan ik had gedacht (130 km), en qua tijd moesten we even doorrijden. Stelt Bart voor om tegelijk te vertrekken, hij in het vliegtuig, ik in de auto en binnendoor naar huis. Eens kijken wie het eerste thuis is. Tja, best leuk idee, als het niet donker is. Dus heb ik van de eerste reis alleen naar huis geen martelgang gemaakt, en daarom zit ik nu na 1,5 uur met een groot glas rose achter de computer. Proost, zou het avontuur nu echt begonnen zijn?

We sms-ten nog even met elkaar, nadat Bart door de gate was, schrijft hij: en wel een beetje doorschakelen hoor, ook als ik er niet naast zit. haha. Nou, het werkt wel! Af en toe hoorde ik een soort stemmetje met: doorschakelen! Grappig hoor, hoe snel zo iets als een soort anker kan fungeren. Ander leuk ding: in mijn mail stond een uitnodiging voor een heuse vernissage (opening) van een tentoonstelling in een kasteel ergens bij Les Arcs / Draguignan in de buurt. Aanstaande zaterdag: nou ik had toch niets te doen… dus op naar Les Arcs denk ik?

1 reactie

  1. lieve Marjolein,

    Leuk verhaal hoor, ik ga je avonturen verder volgen dus maak het sappig. Vandaag hebben we je al gemist op de Franse les, je heldere uitspraak van het Frans etc. Even niet al te veel vertellen. Morgen ga ik op excursie met de Haagsche Vogelbescherming, een van mijn vele activiteiten.Zondag komt Marion weer en maandag heb ik een afspraak met een cliente in Amsterdam. Ik werk op afroep van een stichting ” Eigen Kracht Centrale ” geheten, misschien als je niets te doen hebt daar in Frankrijk kan je die site eens opzoeken. Vergeet vooral niet te genieten,maar jou kennende zal je dat zeker doen en het maximale halen uit je verblijf in “La Douce France ” groeten Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *