Gorges du Verdon

Gorges du VerdonWeer een paar dagen verder en mooie dingen gezien. Twee dagen geleden hebben we een lange wandeling gemaakt in en langs Carces. Mijn conditie gaat met sprongen vooruit. Gisteren Cotignac bezocht, waar we waren uitgenodigd bij onze beeldhouwleraren Saskia en Olivier. We kregen een heerlijke lunch en genoten. Vandaag veel in de auto gezeten en een tocht om de Gorges du Verdon te maken. Die had ik met Bart wel eens met de motor gereden, alleen toen was het hoog zomer en druk. Nu bijna geen kip op de weg, en heerlijk rijden met mooie doorkijkjes. Wel veel bochten: goed overleefd. De dag eindigden we in Esparron, een verborgen pareltje aan het begin van de rivier de Verdon, een mooie plek om te zwemmen, varen. Iets om deze drie maanden terug te komen! Vanavond lekker uit eten en morgen in afwachting van mijn Franse cursus-maatje Jim. Vandaag was hij al voorbij Grasse gekomen, dus morgen moet lukken.

2 reacties

 1. Ha Marjolein, ik heb ’s zitten lezen op je blogue (Frans voor Blog). Het lijkt erop dat je het goed naar je zin hebt, zeker nu de opstartperikelen zo’n beetje achter de rug zijn. Mooie plaatjes ook van de omgeving … Ik krijg bij het lezen en kijken helemaal mijn/ons eigen vakantie-in-Frankrijk-gevoel terug. Toch maar ’s kijken of het ons deze zomer ook nog lukt om een weekje naar Trois-Vevres te gaan. Of zelfs naar La Roque d’Anteron, niet heel ver van waar jij nu zit, dacht ik. Daar wil ik ooit ook nog eens heen. Ik was er in 2005 (geloof ik) om te schrijven over een internationaal pianofestival dat zich daar 10 dagen en avonden afspeelde (letterlijk) in de buitenlucht onder de platanen van een parc. Heel sfeervol. Heb je ook al zulke platanen gezien? Misschien staat er wel eentje in het uitzicht vanuit je raam, al zijn ze meestal wat groot voor de bebouwde kom. Vind ik bomen om stil van te worden.
  Ik ga ff verder met m’n zaterdagje, de jongens komen zo weer binnenvallen dus ik ga nog even voor wat ‘eigen dingen’. Geniet goed en studeer ze!
  Latorrrr ….
  Maartje

 2. Hoi Marjolein,

  wat een geweldige foto. Ik mis de fotos van jou op je terras wel een beetje hoor. Je zit er toch wel??

  xxx

  Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *