Ontroerend

Wat een bijzondere week. Ik ben al veel aan het klaarleggen en laatste dingen kopen. Komt er onverwachte post met een leuk vriendschaps-doosje met lieve kaart erbij, ben ik op een feestje, krijg ik weer een cadeautje: een inspiratieboekje voor in Frankrijk, bij ander feestje krijg ik een “oranje-overlevingspakket”. Ook heb ik een gastenboek voor in Frankrijk gekregen, zodat iedereen die langs komt een bericht voor me kan achter laten. Wat is iedereen attent en lief voor me. Dat ontroert me zeer!

Afgelopen week ook laatste dagen bij diverse klanten aan het werk. De tarte au citron, waar ik vorige week over schreef, was goed gelukt en viel bij beiden in de smaak. Het was wel een klus om te maken hoor! En waarom zien mijn gerechten op een foto er altijd anders uit dan in een kookboek?

Bij een kreeg ik weer een fles rose mee om alvast te oefenen, haha. Morgen nog een geheime afscheidsborrel, maar het geheim was per ongeluk verklapt, wat een mop. Wel wordt het nog even twee dagen pezen: ik hoop dat ik alles op tijd af krijg. Ik zou mijn NLP even kunnen raadplegen: en wat als het nou niet woensdag af is? Wat dan? Nee, daar denk ik maar even niet aan. Het komt gewoon af. Deze paasdagen zijn natuurlijk wel fantastisch om in alle rust de laatste voorbereidingen te treffen. En qua temperatuur: kan ik alvast wennen voor daar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *