Vvvvvvvvv

Wat een rare titel, zullen jullie denken. Dit is de vaste uitspraak van Bart en mij als wij iets te veel gedronken hebben, in combinatie met heel moe zijn. Nou, zo voel ik mij nu. Vanochtend om 5 uur opgestaan om 1100 km af te leggen. Al zeg ik zelf: dat is best goed gelukt. Om 18 uur in Barjols gearriveerd. Compleet brak, en met ook nog een regenbui 🙁 welkom in de Provence.

Reis ging behoorlijk voorspoedig, al is zoveel km in een Fiat 500 best lang stuiteren. Met een volgepakte auto ligt het nog redelijk lekker en stabiel op de weg, maar als je uitstapt…… poeh, dan zitten de schouders best vast! En dan blijkt bij aankomst dat 4 verdiepingen met de trap best veel is om je auto weer uit te laden. Michel (eigenaar) heeft een alleraardigste uitleg over van alles en nog wat gegeven over het huis. Inclusief fles champagne  in de koelkast. Mjam. Hij slaapt bij de buurvrouw en komt morgen ochtend nog even lans voor de laatste dingen, mocht er nog iets niet duidelijk zijn. Mwah, we komen er wel, denk ik. Al vind ik het best dood eng…

Wel bewonderenswaardig vind ik dat vanavond om 9 uur de WiFi al werkte, vandaar dat ik nu enigszins beschonken de eerste blog vanuit Barjols schrijvvvvv. Volgens mij wordt het nu tijd om lekker te douchen (nu nog maar even binnen ipv op het terras) en lekker het bed op te gaan zoeken. Wat zal ik lekker slapen. Bonne nuit, vvvvvvvvvvvv die straks overgaat in zzzzzzzzzzzzzzz. A bientot!

2 reacties

  1. Bon soit Barjols
    Nou rust lekker uit en geniet!
    Hier gisteren de vrijmarkt gehad(waarbij de inhoud van de ene zolder, wordt geruild met de inhoud van een andere zolder).
    was mooi weer en gezellig.
    Groetjes!

  2. Moet Natuurlijk Bon Soir zijn en niet Bon soit ..dat betekent vast ook wel wat, maar vast niet wat ik bedoelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *