Une semaine aux Pays-Bas

Een weekje Nederland is toch ook weer als vanouds. Meteen in de rush met drukte en veel afspraken. Fijn om weer wat vrienden, familie, buren en collega’s te zien. En ook heel jammer om heel veel mensen niet te zien… want de tijd vliegt! Want je rent van afspraak naar afspraak Da’s natuurlijk eigen keuze om hier nog naar de kapper, de pedicure en de tandarts te gaan, want het is hier nog wel even ‘makkelijk en vertrouwd’. Mocht iemand ooit in Leiden zalig willen gaan lunchen of dineren, ik was weer eens bij LAB071 (vlak bij Naturalis): waanzinnig lekker en leuke plek!!

Zaterdag hebben we een familiedagje gedaan, eerst pa en ma Mulckhuijse bezocht in Kapelle (zie foto boven) en daarna door naar Mijnsheerenland om een week vervroegde verjaardagen van pap en mam te vieren: samen 160 jaar. Heerlijke hapjes gegeten en een Italiaans restaurant in Oud-Beijerland bezocht: Divina Cucina. Die hadden net een prijs gewonnen voor de “lekkerste pasta van Nederland“. Daardoor was het enorm druk in het restaurant, ontzettend lawaaiig en ook nog hele lange wachttijden. Ontzettend jammer. Wat we hebben gegeten was heerlijk, maar het viergangen-menu hebben we tot twee gangen ingekort. En toen was het al over tienen. Hopelijk kunnen ze het in de toekomst wat beter managen en beter plannen met aantal gasten, zodat iedereen blij het restaurant verlaat. Wij waren allemaal blij dat we weer buiten stonden. Zonde! Wel fijn om pap en mam weer gezien te hebben.

Vandaag de rest van de verhuisdozen die we mee willen nemen ingepakt en in de gang gezet, het is weer een indrukwekkende hoeveelheid. Soms ook lastig kiezen, wat nemen we wel mee en wat nog niet? Ondertussen ook nog de Portugese dames (die tijdelijk in ons huis komen wonen) een video rondleiding gegeven (want we zien ze niet ‘live’). Maandag nog werken, doktersbezoek, bus inpakken en ’s avonds weer naar Frankrijk vertrekken. Niet verschrikkelijk veel nieuws dus, en toch weer ontzettend veel gedaan en lekker moe….